Een waardebepaling in Nieuwleusen; wellicht voor de toekomstige verkoop van uw huis of voor het gerichter kijken naar een vervolg woning. Dit kunt u via het online systeem doen, de pop up. Dit geeft al een waarde indicatie. Dit is op basis van de gegevens in het systeem zoals de postcode, het woning type en de bekende vierkante meters. Wanneer u een waardebepaling wilt, moet onze makelaar de woning zelf inspecteren. Rodenburg komt graag langs voor het afgeven van de huidige waarde van uw woning. Wellicht is er recent een uitbouw geplaatst, een nieuwe keuken of badkamer geplaatst of is er extra nageïsoleerd. Dit zijn belangrijke waarde vermeerderende maatregelen die de makelaar komt beoordelen.

Onze makelaar zal na het uitbrengen van de waardebepaling tevens onze diensten toelichten. Wij kunnen natuurlijk de woning voor u in de verkoop nemen. Wij zullen dan het verkooptraject starten met het laten maken van professionele foto's en het maken van een video. Tevens is het inmeten van de woning erg belangrijk, ook voor een juiste plattegrond. Wanneer de verkoopbrochure klaar is, kan de woning aangeboden worden via onze online en offline verkoopkanalen.

Maar dit alles begint bij een geheel gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning.

Gratis waardebepaling in Nieuwleusen bij Rodenburg

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Waardebepaling in Nieuwleusen

Een waardebepaling in Nieuwleusen als basis voor de vraagprijs

Een waardebepaling van uw huis in Nieuwleusen vraagt u wellicht aan uit nieuwsgierigheid of als indicatie voor de mogelijke vraagprijs bij verkoop.

De woning waarde is afhankelijk van de locatie, een mooi huis aan het Noorderpark in Nieuwleusen is waarde vermeerderend. Maar onze makelaar kijkt ook naar het woning type. Een woonboerderij heeft meer onderhoud nodig dan een tussenwoning. Maar ook energie- besparende of opwekkende isolaties zijn bepalend voor de vraagprijs.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Op zoek naar een makelaar in Zwolle?

Voor een makelaar in Zwolle zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar als bedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Zwolle en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

Wanneer je jouw huis verkopen wilt in de omgeving Zwolle, komen wij graag bij je langs voor een waardebepaling van de woning. Je wilt immers wel een indicatie van de woning waarde voordat je gericht op zoek gaat naar een andere woning. Wanneer er besloten wordt om de woning in de verkoop te doen bij Rodenburg starten wij de uitgebreide verkoopcampagne. Dit bestaat uit het beschrijven van de woning, het maken van foto’s, 3D foto’s, video en hoogtefoto’s. Ook laten wij de woning inmeten en wordt er een plattegrond gemaakt. Wanneer dit alles door jou wordt goedgekeurd plaatsen wij dit op onze aanbodpagina, Social Media en uiteraard op Funda. De bezichtigingen worden verricht door de makelaar die de woning en omgeving uitstekend kent.