U heeft een taxatierapport nodig omdat u een woning heeft gekocht, voor een verbouwing van uw huidige woning of voor de herfinanciering van uw lopende hypotheek? Wij komen graag de woning in Dalfsen taxeren.

In bovenstaande gevallen wil de geldverstrekker weten wat het onderpand waard is. Onze woning taxateurs zijn gecertificeerd om het noodzakelijke taxatierapport op te stellen, ook wanneer deze NWWI gevalideert moet zijn. U kunt het taxatierapport binnen enkele dagen al ontvangen. Een waardebepaling van uw woning is iets anders, die kunt u hier aanvragen.

Vraag via het formulier de woning taxatie aan.

Uw woning in Dalfsen taxeren

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Woning taxatie Dalfsen

Een woning taxatie in Dalfsen ziet er als volgt uit:

Wij zullen een afspraak in plannen voor de woning inspectie in Dalfsen. Wij hebben voor het taxatierapport recente foto's nodig. De taxateur inspecteerd de woning op de staat van onderhoud, isolatie, de mate van afwerking en luxe. Maar ook de energiebesparende en energieopwekkende maatregelen. Natuurlijk doen wij onderzoek op verontreiniging, het bestemmingsplan en kadastrale gegevens. Maar ook het woonoppervlak wordt berekend volgens de huidige normen. Voor de verdere onderbouwing zoeken wij vergelijkbare referenties.

Uw woning verkopen in Dalfsen

Bij het verkopen van een woning komt maatwerk en een persoonlijke benadering kijken. Dat is precies waar Rodenburg Woningmakelaars voor staat.

Wij nemen in eerste instantie uitgebreidt de tijd voor het uitbrengen van een waardebepaling van de woning. Dit is uiteraard vrijblijvend en geheel kosteloos. Maar ook na het tekenen van de opdrachtbevestiging, zullen er vele telefoontjes volgen om alles uitgebreid door te nemen en goed te bespreken.

Makelaar in Dalfsen

Op zoek naar een makelaar in Dalfsen?

Voor een makelaar in Dalfsen zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar alsbedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Zwolle of Dalfsen en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

Waardebepaling Dalfsen

Een waardebepaling als basis voor de vraagprijs

Een waardebepaling van uw huis in Dalfsen vraagt u misschien aan uit nieuwsgierigheid of daadwerkelijk als indicatie voor de mogelijke vraagprijs bij verkoop van uw woning.

De woning waarde is natuurlijk afhankelijk van de locatie, een mooie locatie zoals landgoed Den Berg is waardevermeerderend. Maar onze makelaar kijkt ook naar het woningtype. Een woonboerderij heeft meer woonoppervlak dan een tussenwoning, maar ook meer onderhoud nodig. De staat van onderhoud beoordeeldt de makelaar ter plekke. Zo ook de energie- besparende of opwekkende isolaties, deze zijn bepalend voor de vraagprijs.

Dynamis Taxaties Nederland

Rodenburg en Dynamis Taxaties Nederland

Dynamis Taxaties Nederland is een samenwerkingsverband van 13 prominente taxatiekantoren in Nederland. Met landelijk 50 vestigingen kan Dynamis Taxaties elke taxatie voor u uitvoeren. Regionale expertise, gecombineerd met landelijk volume.
Dit kunnen woningtaxaties zijn, maar ook commerciële taxaties waaronder bedrijfsruimte-, winkel-, kantoor- en zorgvastgoedtaxaties.

Onze taxateurs hebben veel ervaring en kennen de markt als geen ander. Daarnaast zijn wij gecertificeerd om voor nagenoeg alle banken een taxatie uit te voeren waaronder ING, Rabobank, ABN Amro, SNS, NIBC, RNHB, Volksbank, Nestr etcetera!

Onze gecertificeerde taxateurs zijn thuis in de actualiteit en hebben kennis van de huidige veranderingen en regelgeving op taxatiegebied.

Meer informatie? Neem contact op met onze taxateurs!