Woning taxatie Dalfsen -

Woning taxatie Dalfsen

U heeft een taxatierapport nodig omdat u een woning heeft gekocht, voor een verbouwing van uw huidige woning of voor de herfinanciering van uw lopende hypotheek? Wij komen graag de woning in Dalfsen taxeren.

In bovenstaande gevallen wil de geldverstrekker weten wat het onderpand waard is. Onze woning taxateurs zijn gecertificeerd om het noodzakelijke taxatierapport op te stellen, ook wanneer deze NWWI gevalideert moet zijn. U kunt het taxatierapport binnen enkele dagen al ontvangen. Een waardebepaling van uw woning is iets anders, die kunt u hier aanvragen.

Vraag via het formulier de woning taxatie aan.

Uw woning in Dalfsen taxeren

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Woning taxatie Dalfsen

Een woning taxatie in Dalfsen ziet er als volgt uit:

Wij zullen een afspraak in plannen voor de woning inspectie. Wij hebben voor het taxatierapport recente foto's nodig. De taxateur inspecteerd de woning op de staat van onderhoud, isolatie, de mate van afwerking en luxe. Maar ook de energiebesparende en energieopwekkende maatregelen. Natuurlijk doen wij onderzoek op verontreiniging, het bestemmingsplan en kadastrale gegevens. Maar ook het woonoppervlak wordt berekend volgens de huidige normen. Voor de verdere onderbouwing zoeken wij vergelijkbare referenties.

woning verkopen in Dalfsen

Uw woning verkopen in Dalfsen

Bij het verkopen van een woning komt maatwerk en een persoonlijke benadering kijken. Dat is precies waar Rodenburg Woningmakelaars voor staat.

Wij nemen in eerste instantie uitgebreidt de tijd voor het uitbrengen van een waardebepaling van de woning. Dit is uiteraard vrijblijvend en geheel kosteloos. Maar ook na het tekenen van de opdrachtbevestiging, zullen er vele telefoontjes volgen om alles uitgebreid door te nemen en goed te bespreken.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 18 reviews

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie