Je speelt met de gedachten je woning te verkopen in Hasselt en wilt een makelaar voor de begeleiding hiervan. Wij helpen graag: Rodenburg makelaars heeft veel ervaring en is gespecialiseerd in de lokale woningmarkt van Hasselt en omstreken.

Het hele verkooptraject begint met een waardebepaling voor de vraagprijs. Wij komen hiervoor graag de woning bekijken en geven geheel vrijblijvend en gratis een waardebepaling van de woning.

Wanneer wij de woning in de verkoop mogen doen, nemen wij al het werk uit handen en begeleiden wij de verkoop van de woning. Wij bieden de woning aan via verschillende kanalen, welke een zeer groot bereik hebben tot de huizen zoekers. Dit zorgt voor een vlotte verkoop van de woning.

Uw woning verkopen in Hasselt met Rodenburg

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

woning verkopen in Hasselt

Uw woning verkopen in Hasselt

Een woning verkopen in Hasselt is net als andere woningen maatwerk en daarnaast is persoonlijke benadering belangrijk. Dat is precies waar Rodenburg makelaars voor staat.

Wij nemen uitgebreidt de tijd voor het uitbrengen van een waardebepaling van de woning in Hasselt. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Maar ook voor het maken van de foto's. We zullen alles uitgebreid door nemen en goed te bespreken voordat de woning in de verkoop gaat.

Makelaar in Hasselt

Op zoek naar een makelaar in Hasselt

Voor een makelaar in Hasselt zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar alsbedrijfsmakelaaren wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Hasselt en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

Wat komt er kijken bij de verkoop van je woning?

Dit begint vrijwel altijd met een gesprek in de woning voor de waardebepaling. De makelaar bekijkt de woning uitvoerig en zal met een inschatting van de vraagprijs komen. Wanneer we tot een opdrachtbevestiging komen zal de vraagprijs uiteraard in overleg concreet worden.

Wij typen een leuke verkoop tekst over de woning, doen kadastraal onderzoek en checken het op juridische beperkingen. Vervolgens begint de professionele woning presentatie. Wij zullen foto’s laten maken, net als 3D- en hoogte foto’s en een video. Daarnaast laten wij de woning helemaal inmeten en plattegronden maken. Wanneer dit alles door jou als verkoper wordt goedgekeurd beginnen de online marketingcampagnes te draaien.

Zodra de bezichtiging aanvragen binnen komen, plannen wij deze in en clusteren dit zoveel mogelijk. Maar wij plannen geen groepsbezichtigingen. Rodenburg gunt ieder minstens een half uur de tijd om rustig rond te kijken met de makelaar.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.