Waardebepaling Hasselt; Gratis voor uw woning -

Waardebepaling Hasselt; Gratis voor uw woning

Een waardebepaling in Hasselt; wellicht voor de toekomstige verkoop of voor het gerichter kijken naar een vervolg woning. Onze makelaar komt graag langs voor het afgeven van een waardebepaling van uw woning. Dit kunt u via het online systeem doen, de pop up. Dit geeft al een waardeindicatie. Dit is op basis van de gegevens in het systeem als postcode, woningtype en de bekende vierkante meters. Wanneer u een definiteve waardebepaling wilt, moet onze makelaar de woning zelf bekijken. Wellicht is er recent een uitbouw geplaatst, een nieuwe keuken of badkamer geplaatst of is er extra nageïsoleerd. Dit zijn belangrijke waarde vermeerderende maatregelen die de makelaar komt beoordelen.

Onze makelaar zal na het uitbrengen van de waardebepaling tevens onze diensten toelichten. Wij kunnen natuurlijk de woning voor u in de verkoop nemen. Wij zullen dan het verkooptraject starten met het laten maken van professionele foto's en het maken van een video. Tevens is het inmeten van de woning erg belangrijk, ook voor een juiste plattegrond. Wanneer de verkoopbrochure klaar is, kan de woning aangeboden worden via onze online en offline verkoopkanalen.

Maar dit alles begint bij een geheel gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning.

Gratis waardebepaling in Hasselt van uw woning

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Waardebepaling Hasselt

Een waardebepaling als basis voor de vraagprijs

Een waardebepaling van uw woning in Hasselt vraagt u wellicht aan uit nieuwsgierigheid of als indicatie voor de mogelijke vraagprijs bij verkoop.

De woning waarde is natuurlijk afhankelijk van de locatie, een mooie locatie aan de gracht van Hasselt is waardevermeerderend. Maar onze makelaar kijkt ook naar het woning type. Een woonboerderij heeft meer onderhoud nodig dan een tussenwoning. Maar ook energie- besparende of opwekkende isolaties zijn bepalend voor de vraagprijs.

Makelaar in Hasselt

Op zoek naar een makelaar in Hasselt

Voor een makelaar in Hasselt zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar alsbedrijfsmakelaaren wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Hasselt en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.