Een makelaar in Hasselt zoeken is niet moeilijk, maar één vinden met ervaring, kennis van de markt in Hasselt, betrouwbaar én bouwtechnische kennis; dat wordt al lastiger. Met Rodenburg Makelaars komen deze allemaal samen!

Wij helpen graag met de begeleiding van de verkoop van uw woning, de aankoop, taxatie of bij bedrijfsonroerendgoed. Kenmerkend voor onze aanpak is de persoonlijke manier van werken, niet alles alleen via de mail maar gewoon bellen. Uiteraard ook veel online en digitaal voor de dossier vorming, maar we houden graag contact. Dit maakt het adviseren en communiseren optimaal en duidelijk. Daarbij werken wij vol enthousiasme en hebben wij kijk op de Hasselter markt.

Rodenburg makelaars zijn breed inzetbaar, wij zijn NVM makelaars en hebben een grote Bedrijfsmakelaars afdeling. Daarbij hebben wij regelmatig nieuwbouw projecten. Maar ook als aankoopmakelaar staan wij graag voor u klaar. Wij zijn een Dynamis partner, waardoor wij een groot landelijk netwerk hebben.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, als uw makelaar!

Rodenburg als uw makelaar in Hasselt

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Makelaar in Hasselt

Op zoek naar een makelaar in Hasselt

Voor een makelaar in Hasselt zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar alsbedrijfsmakelaaren wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Hasselt en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

Makelaar in Hasselt

Een waardebepaling als basis voor de vraagprijs

Een waardebepaling van uw woning in Hasselt vraagt u wellicht aan uit nieuwsgierigheid of als indicatie voor de mogelijke vraagprijs bij verkoop.

De woning waarde is natuurlijk afhankelijk van de locatie, een mooie locatie aan de gracht van Hasselt is waardevermeerderend. Maar onze makelaar kijkt ook naar het woning type. Een woonboerderij heeft meer onderhoud nodig dan een tussenwoning. Maar ook energie- besparende of opwekkende isolaties zijn bepalend voor de vraagprijs.

woning verkopen in Hasselt

Uw woning verkopen in Hasselt

Een woning verkopen in Hasselt is net als andere woningen maatwerk en daarnaast is persoonlijke benadering belangrijk. Dat is precies waar Rodenburg makelaars voor staat.

Wij nemen uitgebreidt de tijd voor het uitbrengen van een waardebepaling van de woning in Hasselt. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Maar ook voor het maken van de foto's. We zullen alles uitgebreid door nemen en goed te bespreken voordat de woning in de verkoop gaat.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.