Gratis waardebepaling van uw woning in Heino -

Gratis waardebepaling van uw woning in Heino

U bent benieuwd naar de waarde van uw woning in Heino, wellicht voor toekomstige verkoop of voor het gerichter kijken naar een vervolg woning. Wij komen graag langs voor het maken van een waardebepaling van uw woning. Uiteraard kunt u via ons online systeem, de pop up, al een indicatie krijgen. Dit is op basis van de bekende gegevens als postcode, woning type en de laatst bekende vierkante meters. Maar wanneer u een persoonlijke waardebepaling wilt, komen wij graag de woning zelf bekijken. Wellicht is er recent een verbouwing geweest, een nieuwe keuken of badkamer of hebben er isolerende maatregelingen plaats gevonden. Dit zijn belangrijke waarde vermeerderende aspecten die wij komen beoordelen.

Onze makelaar zal na het uitbrengen van de waardebepaling tevens onze diensten toelichten. Wij kunnen natuurlijk de woning voor u in de verkoop nemen. Wij zullen dan het verkooptraject starten met het laten maken van professionele foto's en het maken van een video. Tevens is het inmeten van de woning erg belangrijk voor een juiste plattegrond. Wanneer de verkoopbrochure klaar is, kan de woning aangeboden worden via onze online en offline verkoopkanalen.

Maar dit alles begint bij een geheel gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning.

Waardebepaling in Heino

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Waardebepaling Heino

Een waardebepaling als basis voor de vraagprijs

Een waardebepaling van uw woning in Heino vraagt u wellicht aan uit nieuwsgierigheid of als indicatie voor de mogelijke vraagprijs bij verkoop.

De woning waarde is natuurlijk afhankelijk van de locatie, een mooie locatie als landgoed Nijenhuis is waardevermeerderend. Maar onze makelaar kijkt ook naar het woning type. Een woonboerderij heeft meer onderhoud nodig dan een tussenwoning. Maar ook energie- besparende of opwekkende isolaties zijn bepalend voor de vraagprijs.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie