Gratis waardebepaling van uw woning in Heino -

Gratis waardebepaling van uw woning in Heino

U bent benieuwd naar de waarde van uw woning in Heino, wellicht voor toekomstige verkoop of voor het gerichter kijken naar een vervolg woning. Wij komen graag langs voor het maken van een waardebepaling van uw woning. Uiteraard kunt u via ons online systeem, de pop up, al een indicatie krijgen. Dit is op basis van de bekende gegevens als postcode, woning type en de laatst bekende vierkante meters. Maar wanneer u een persoonlijke waardebepaling wilt, komen wij graag de woning zelf bekijken. Wellicht is er recent een verbouwing geweest, een nieuwe keuken of badkamer of hebben er isolerende maatregelingen plaats gevonden. Dit zijn belangrijke waarde vermeerderende aspecten die wij komen beoordelen.

Onze makelaar zal na het uitbrengen van de waardebepaling tevens onze diensten toelichten. Wij kunnen natuurlijk de woning voor u in de verkoop nemen. Wij zullen dan het verkooptraject starten met het laten maken van professionele foto's en het maken van een video. Tevens is het inmeten van de woning erg belangrijk voor een juiste plattegrond. Wanneer de verkoopbrochure klaar is, kan de woning aangeboden worden via onze online en offline verkoopkanalen.

Maar dit alles begint bij een geheel gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning.

Waardebepaling in Heino

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Waardebepaling Heino

Een waardebepaling in Heino als basis voor de vraagprijs

Een waardebepaling van uw woning in Heino vraagt u wellicht aan uit nieuwsgierigheid of als indicatie voor de mogelijke vraagprijs bij verkoop.

De woning waarde is natuurlijk afhankelijk van de locatie, een mooie locatie als landgoed Nijenhuis is waardevermeerderend. Maar onze makelaar kijkt ook naar het woning type. Een woonboerderij heeft meer onderhoud nodig dan een tussenwoning. Maar ook energie- besparende of opwekkende isolaties zijn bepalend voor de vraagprijs.

waardebepaling heino

Uw woning verkopen in Heino

Een woning verkopen in Heino is maatwerk en daarbij is persoonlijke benadering belangrijk. Dat is precies waar Rodenburg makelaars voor staat.

Wij nemen uiteraard uitgebreidt de tijd voor het uitbrengen van een waardebepaling van de woning in Heino. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Maar ook na het tekenen van de opdrachtbevestiging, zullen er vele telefoontjes volgen om alles uitgebreid door te nemen en goed te bespreken.

Makelaar in heino

Op zoek naar een makelaar in Heino

Voor een makelaar in Heino zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar alsbedrijfsmakelaaren wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Heino en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.