Je denkt er over na je woning te verkopen in Heino en zoekt nu een makelaar voor de begeleiding hiervan. Wij helpen u graag: Rodenburg makelaars heeft ruime ervaring in huis en is gespecialiseerd in de lokale woningmarkt van Heino en omstreken.

Wij komen graag de woning bekijken en een gratis waardebepaling afgeven van de woning, want hier begint het hele verkooptraject mee.

Wij nemen u het werk volledig uit handen en begeleiden u door de verkoop van de woning. Wij bieden de woning aan via online marketing kanalen, welke een groot bereik tot de huizen zoekers hebben, maar wij hebben ook een uitgebreidt aankoopbestand. Dit zorgt voor een vlotte verkoop van de woning.

Uw woning verkopen in Heino met Rodenburg

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Woning verkopen Heino

Uw woning verkopen in Heino

Een woning verkopen in Heino is maatwerk en daarbij is persoonlijke benadering belangrijk. Dat is precies waar Rodenburg makelaars voor staat.

Wij nemen uiteraard uitgebreidt de tijd voor het uitbrengen van een waardebepaling van de woning in Heino. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Maar ook na het tekenen van de opdrachtbevestiging, zullen er vele telefoontjes volgen om alles uitgebreid door te nemen en goed te bespreken.

Waardebepaling Heino

Een waardebepaling in Heino als basis voor de vraagprijs

Een waardebepaling van uw woning in Heino vraagt u wellicht aan uit nieuwsgierigheid of als indicatie voor de mogelijke vraagprijs bij verkoop.

De woning waarde is natuurlijk afhankelijk van de locatie, een mooie locatie als landgoed Nijenhuis is waardevermeerderend. Maar onze makelaar kijkt ook naar het woning type. Een woonboerderij heeft meer onderhoud nodig dan een tussenwoning. Maar ook energie- besparende of opwekkende isolaties zijn bepalend voor de vraagprijs.

Makelaar in heino

Op zoek naar een makelaar in Heino

Voor een makelaar in Heino zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar alsbedrijfsmakelaaren wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Heino en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

Wat komt er kijken bij de verkoop van je woning?

Dit begint vrijwel altijd met een gesprek in de woning voor de waardebepaling. De makelaar bekijkt de woning uitvoerig en zal met een inschatting van de vraagprijs komen. Wanneer we tot een opdrachtbevestiging komen zal de vraagprijs uiteraard in overleg concreet worden.

Wij typen een leuke verkoop tekst over de woning, doen kadastraal onderzoek en checken het op juridische beperkingen. Vervolgens begint de professionele woning presentatie. Wij zullen foto’s laten maken, net als 3D- en hoogte foto’s en een video. Daarnaast laten wij de woning helemaal inmeten en plattegronden maken. Wanneer dit alles door jou als verkoper wordt goedgekeurd beginnen de online marketingcampagnes te draaien.

Zodra de bezichtiging aanvragen binnen komen, plannen wij deze in en clusteren dit zoveel mogelijk. Maar wij plannen geen groepsbezichtigingen. Rodenburg gunt ieder minstens een half uur de tijd om rustig rond te kijken met de makelaar.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.