Waardebepaling in Wezep; Gratis voor uw woning -

Waardebepaling in Wezep; Gratis voor uw woning

Een waardebepaling in Wezep, wellicht voor toekomstige verkoop van uw huis of voor het gerichter kijken naar een vervolg woning. Onze makelaar komt graag langs voor afgeven van een waardebepaling in Wezep van uw huis. U kunt via ons online systeem, de pop up, al een waarde indicatie krijgen. Dit is op basis van de gegevens die u invuld zoals de postcode, het woningtype en de laatst bekende vierkante meters die bekend zijn. Wanneer u een definiteve waardebepaling wilt, komt de makelaar graag de woning zelf opnemen. Wellicht zijn er recent aanpassingen geweest, een nieuwe keuken, badkamer of verbouwing. Ook hebben isolerende maatregelingen een belangrijke invloed op de waarde vermeerdering van de woning.

Onze makelaar zal na het uitbrengen van de waardebepaling onze diensten verder toelichten. Wij kunnen natuurlijk de woning voor u in de verkoop nemen. Wij zullen dan het verkooptraject starten met het laten maken van professionele foto's, het maken van een video, het inmeten van de woning en een actuele plattegrond. Wanneer de verkoopbrochure klaar is, kan de woning aangeboden worden via onze online en offline verkoopkanalen.

Maar dit alles begint bij een geheel gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning in Wezep.

Gratis waardebepaling van uw woning

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Waardebepaling in Wezep

De waardebepaling in Wezep als basis van de vraagprijs

Een waardebepaling in Wezep vraagt u wellicht aan uit nieuwsgierigheid of als indicatie voor de mogelijke vraagprijs bij verkoop van uw woning.

De woning waarde is natuurlijk afhankelijk van de locatie, een mooie locatie in het bos zoals landgoed Oldhorst is waardevermeerderend. Maar onze makelaar kijkt ook naar het woningtype. Een vrijstaande woning heeft meer woonoppervlak dan een tussenwoning, maar ook meer onderhoudskosten. De makelaar neemt de staat van onderhoud mee in de mogelijke vraagprijs. Zo ook de energie- besparende of opwekkende installaties.

Uw woning verkopen in Wezep met een makelaar die de markt kent

De woning markt is in Wezep en omstreken erg krap. Het verkopen van een woning gaat daardoor relatief snel, een woning kopen daarentegen is lastiger. U wilt daarom een makelaar die de woning markt goed kent. Maar ook een deskundige makelaar met kennis van bouwkunde en financiën. Met een NVM makelaar zit u dus goed. En al helemaal met Rodenburg Makelaars.

Makelaar in Wezep

Op zoek naar een makelaar in Wezep

Voor een makelaar in Wezep zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar alsbedrijfsmakelaaren wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Wezep en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.