Waardebepaling in Wezep; Gratis voor uw woning -

Waardebepaling in Wezep; Gratis voor uw woning

Een waardebepaling in Wezep, wellicht voor toekomstige verkoop van uw huis of voor het gerichter kijken naar een vervolg woning. Onze makelaar komt graag langs voor afgeven van een waardebepaling in Wezep van uw huis. U kunt via ons online systeem, de pop up, al een waarde indicatie krijgen. Dit is op basis van de gegevens die u invuld zoals de postcode, het woningtype en de laatst bekende vierkante meters die bekend zijn. Wanneer u een definiteve waardebepaling wilt, komt de makelaar graag de woning zelf opnemen. Wellicht zijn er recent aanpassingen geweest, een nieuwe keuken, badkamer of verbouwing. Ook hebben isolerende maatregelingen een belangrijke invloed op de waarde vermeerdering van de woning.

Onze makelaar zal na het uitbrengen van de waardebepaling onze diensten verder toelichten. Wij kunnen natuurlijk de woning voor u in de verkoop nemen. Wij zullen dan het verkooptraject starten met het laten maken van professionele foto's, het maken van een video, het inmeten van de woning en een actuele plattegrond. Wanneer de verkoopbrochure klaar is, kan de woning aangeboden worden via onze online en offline verkoopkanalen.

Maar dit alles begint bij een geheel gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning in Wezep.

Gratis waardebepaling van uw woning

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Waardebepaling in Wezep

De waardebepaling als basis van de vraagprijs

Een waardebepaling in Wezep vraagt u wellicht aan uit nieuwsgierigheid of als indicatie voor de mogelijke vraagprijs bij verkoop van uw woning.

De woning waarde is natuurlijk afhankelijk van de locatie, een mooie locatie in het bos zoals landgoed Oldhorst is waardevermeerderend. Maar onze makelaar kijkt ook naar het woningtype. Een vrijstaande woning heeft meer woonoppervlak dan een tussenwoning, maar ook meer onderhoudskosten. De makelaar neemt de staat van onderhoud mee in de mogelijke vraagprijs. Zo ook de energie- besparende of opwekkende installaties.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 18 reviews
aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie