Woning verkopen Wezep; begint met een waardebepaling -

Woning verkopen Wezep; begint met een waardebepaling

U bent om zich heen aan het kijken voor een andere woning en speelt met de gedachte om uw woning in Wezep te verkopen. Maar dit is niet uw specialiteit en daarbij heeft u er helemaal geen tijd voor.

Rodenburg Makelaars helpt u graag bij het verkooptraject. En dit begint, geheel vrijblijvend en kosteloos, met een waardebepaling van uw woning. U heeft vast al wel een prijs in gedachte en met de waarde indicator op onze site komt u nog een stap verder. Een woning nabij de Prinses Margrietkazerne heeft uiteraard een andere vierkante meter prijs dan een woning achter De Morgenster. Maar met alleen de locatie zijn we er nog niet. De staat van het onderhoud en de isolatiewaarde spelen ook een belangrijke rol. Wij komen hiervoor graag de woning goed inspecteren.

Met alleen een goede vraagprijs zijn we er nog niet. Ook het opstellen van de verkoopbrochure en de voorbereiding doen wij met de grootste mate van zorg zoals u dat van ons kunt verwachten. Wanneer dit allemaal door u is goed gekeurd begint het daarwerkelijk verkooptraject door off- en online verkoopstrategiën. Wij voeren vervolgens de bezichtigingen uit en de onderhandelingen. Kortom wij nemen u graag al het werk uit handen.

Neem geheel vrijblijvend contact op via het formulier.

Uw woning verkopen in Wezep met Rodenburg Makelaars

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Woning verkopen in Wezep

Uw woning verkopen in Wezep met een makelaar die de markt kent

De woning markt is in Wezep en omstreken erg krap. Het verkopen van een woning gaat daardoor relatief snel, een woning kopen daarentegen is lastiger. U wilt daarom een makelaar die de woning markt goed kent. Maar ook een deskundige makelaar met kennis van bouwkunde en financiën. Met een NVM makelaar zit u dus goed. En al helemaal met Rodenburg Makelaars.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 18 reviews
woning verkopen Wezep

Jouw huis verkopen

Het is vaak spannend om uw huis te verkopen. Wij vinden het belangrijk jou hierin goed te adviseren en uitgebreid de tijd hiervoor te nemen.

Woningmakelaardij in Zwolle en Apeldoorn

Het verkopen of aankopen van een huis is een belangrijk moment in je leven. Wij staan voor je klaar om je erbij te helpen. Wij kennen de woningmarkt in Zwolle en Apeldoorn als onze broekzak; we kopen en verkopen in deze regio’s dagelijks woningen voor onze klanten. Uiteraard zijn wij ook thuis in de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel en Vaassen.

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van woningen, we helpen je met het selecteren van woningen of juist met het presenteren van je eigen woning. We taxeren woningen en berekenen hoeveel het huis in kwestie kan opbrengen. De onderhandelingen nemen we je graag uit handen.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie