Offerte aanvragen voor een makelaar in Zwolle -

Offerte aanvragen voor een makelaar in Zwolle

U wilt een offerte aanvragen voor een makelaar in Zwolle voor de mogelijke verkoop van uw woning of appartement in Zwolle.

Dat kan uiteraard bij Rodenburg Woningmakelaars. Wij plannen dan geheel kosteloos én vrijblijvend een gesprek in, bij de desbetreffende woning.
In dit gesprek zullen wij een waardebepaling afgeven van de woning en een toelichting geven van al de werkzaamheden die wij zullen verrichten.
Beide factoren zijn van invloed op het courtage bedrag en hiermee op de offerte prijs. Een offerte is hierdoor maatwerk en verdiend een persoonlijke toelichting.

Wij nodigen u van harte uit om het formulier in te vullen zodat we zo snel mogelijk samen om tafel kunnen.

Rodenburg Makelaar biedt zich graag aan als jouw makelaar in Zwolle

Wellicht ben je al langere tijd aan het oriënteren op de Zwolse woningmarkt. Rodenburg makelaars biedt zich graag aan als jouw makelaar.

Rodenburg heeft zijn wortels al jaren diep in Zwolle genesteld en wegens het uitbreiden van ons team groeien deze wortels nu in meerdere Zwolse wijken. Wanneer je wilt verhuizen naar/uit of binnen een wijk, dan wil je een makelaar die de omgeving kent. Vandaar dat wij extra reclame maken in de wijken waar onze makelaars en taxateurs wonen. Zij kunnen je uit eigen ervaring vertellen wat er in de wijk speelt, wat de historie van de woning is en wat de ontwikkelingen in de nabije toekomst zijn op de woningmarkt in de wijk.

Offerte aanvragen voor een makelaar in Zwolle

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Op zoek naar een makelaar in Zwolle?

Voor een makelaar in Zwolle zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar alsbedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Zwolle en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

Wanneer je jouw huis verkopen wilt in de omgeving Zwolle, komen wij graag bij je langs voor een waardebepaling van de woning. Je wilt immers wel een indicatie van de woning waarde voordat je gericht op zoek gaat naar een andere woning. Wanneer er besloten wordt om de woning in de verkoop te doen bij Rodenburg starten wij de uitgebreide verkoopcampagne. Dit bestaat uit het beschrijven van de woning, het maken van foto’s, 3D foto’s, video en hoogtefoto’s. Ook laten wij de woning inmeten en wordt er een plattegrond gemaakt. Wanneer dit alles door jou wordt goedgekeurd plaatsen wij dit op onze aanbodpagina, Social Media en uiteraard op Funda. De bezichtigingen worden verricht door de makelaar die de woning en omgeving uitstekend kent.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 19 reviews
Woning taxatie Zwolle

Het verschil tussen waardebepaling en taxatie

Een waardebepaling door Rodenburg Makelaars is iets anders dan een taxatie van jouw huis. Bij een taxatie maakt een van onze makelaars een uitgebreid schriftelijk rapport op, waar een geldverstrekker een hypotheek op baseert. Bij onze gratis en vrijblijvende waardebepaling gaat het om het bepalen van een eventuele verkoopprijs van je woning.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie