Een makelaar in Wapenveld vinden hoeft niet lastig te zijn, maar één met ervaring, met kennis van de woningmarkt in Wapenveld, betrouwbaar én bouwkundige kennis dan wordt al wat lastiger. In Rodenburg Makelaar komen deze allemaal samen!

Wij helpen graag met de verkoopbegeleiding van uw woning of appartement. Kenmerkend voor onze manier van werken is de persoonlijke aanpak, niet alles via de mail maar gewoon bellen. Uiteraard veel digitaal voor de dossier vorming, maar we houden graag contact. Dit maakt het adviseren en communiseren optimaal en duidelijk. Daarbij werken wij vol enthousiasme en hebben wij kijk op de woningmarkt.

Rodenburg makelaars zijn breed inzetbaar, wij zijn een NVM makelaars kantoor en hebben een grote Bedrijfsmakelaars afdeling. Daarbij hebben wij regelmatig nieuwbouw projecten. Maar ook als aankoopmakelaar staan wij graag voor u klaar.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, als uw makelaar!

Rodenburg als uw makelaar in Wapenveld

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Makelaar in Wapenveld

Op zoek naar een makelaar in Wapenveld?

Voor een makelaar in Wapenveld zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar alsbedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Zwolle of Wapenveld en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop. Maar ook bij de waardebepaling van je te verkopen woning als verkoopmakelaar.

Waardebepaling wapenveld

Een waardebepaling in Wapenveld als basis voor de vraagprijs

Een waardebepaling van uw huis in Wapenveld vraagt u wellicht aan uit nieuwsgierigheid of als indicatie voor de vraagprijs bij verkoop.

De woning waarde is afhankelijk van de locatie, een mooie locatie in- of aan de rand van het bos van Wapenveld is waardevermeerderend. Maar onze makelaar kijkt ook naar het woning type. Een woonboerderij heeft meer onderhoud nodig dan een tussenwoning. Maar ook energie- besparende of opwekkende isolaties zijn bepalend voor de vraagprijs.

Woning verkopen in Wapenveld

Huis verkopen in Wapenveld

Een woning verkopen in Wapenveld is net als andere woningen maatwerk. En wel net zo belangrijk is persoonlijke benadering. Dat is precies waar Rodenburg Woningmakelaars voor staat.

Voor het uitbrengen van een waardebepaling van de woning nemen wij ruim de tijd. Dit is uiteraard vrijblijvend en geheel kosteloos. Mochten wij de woning in de verkoop krijgen zullen wij al het werk uit handen nemen en het verkooptraject duidelijk met u doornemen.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.